IPhone


Refurbished / nieuwstaat: dit Apple toestel is een gereviseerd toestel. Een must voor de verschillende samenstellingen is er een geschikte Pro Retina beschikbaar. Deze MacBook is voorzien van de krachtige componenten en verzekerd daarmee jarenlang performance en gebruikersgemak that is optimaal. We hebben de MacBook Pro aanbiedingen verzameld u snel de beste goedkope macbook keuze kan maken. De MacBook Pro Retina 15,4 inch heeft een intern van 16-GB en de schijf is ruimte voor zo'n 512 GB. Im is dus voldoende geheugen je al te slaan. Kun je ook overwegen om in p cloud te zodat je zoveel mogelijk op je MacBook de ruimte gebruiken that is bespaart voor various applicaties.

Als u contact wilt opnemen met de Apple Web Store, kunt u een brief sturen naar het hierboven genoemde vestigingsadres, bellen met het gratis telefoonnummer 0800 0200 570 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur) of een email sturen naar @ U kunt contact opnemen met Apple Retail op ons geregistreerde bedrijfsadres: Luna ArenA, Herikerbergweg 238, 1101 CM Amsterdam.

Mogelijk in oktober, in het vierde kwartaal 2014 bovendien een nieuwe Macbook Air verwacht die nog dunner is dan het model en een krijgt met een resolutie van 2560 x 1600 pixels op het 13 inch-product. Zoals het een moderne notebook betaamt, heeft de MacBook Air de beschikking more than 2 usb-poorten (usb 3.0), sleuven voor Thunderbolt 2 en een sd-kaart, een ingang voor een koptelefoon en een MagSafe-aansluiting.