Virtual Reality (VR) Achieved Google Cardboard


Iedereen met smartphone kan deze gebruiken voor het ervaren van virtual reality. Een iPhone, een stuk karton en een paar zijn voldoende om je eigen virtual reality-headset in elkaar te knutselen. Via iTunes kun shows naar de app kopiëren en bekijken op het virtuele witte doek. In tegenstelling tot de besproken earphones, is de HOMiDO ook compatibel met iPhone 6 Plus. Augmented reality is een techniek die toevoegt aan de wereld that is werkelijke. Combineer deze techniek met personal reality en hebt weer een geheel ervaring.

Je daarom eigenlijk nog maar dingen nodig manier om p aan je hoofd te bevestigen met daarop lenzen en programs die online reality ondersteunen. Helaas is dat ook een beperking, want hierdoor passen alleen p Samsung Galaxy S5 en p IPhone-6 (maar niet de IPhone-6 Plus) in p headset. Update 26 februari 2016: We hebben het artikel aangevuld en aangepast met nieuwe VR-brillen en iOS-applications die je gebruiken met with deze personal reality headsets. Het is dus ergens logisch dat Carl Zeiss een bril op de heeft gebracht.

Ook de HOMiDO geldt dat compatibel is satisfied alle Google Cardboard-apps in de App Store. Omdat je bewegingssensoren en een scherm met hoge bevat, is hij van zichzelf al een een -bril. Toen wij de bril virtual reality gebruikten met iPhone 5s, zagen we in onze ooghoeken steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Google Cardboard-applications, die maken van de meetapparatuur in je telefoon je een virtual reality- van je smartphone that is bril.